Mag Het Wat Zachter
❶ Strategy & branding
  • Art direction
  • Brand Strategy
  • Identity Design

Mag Het Wat Zachter is een band met een missie: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Om dit te bereiken geeft de band shows met een ijzersterke performance, een ongekende energie en een hoog muzikaal niveau.

In ons eerste gesprek met MWHZ waren ze op zoek naar een nieuwe identiteit. Na 10 jaar samen zijn wilden ze graag hun groei als band laten zien. Ze zijn een feestband maar het geheel mocht wat serieuzer, volwassener. Het leuke aan klanten als MHWZ is dat ze niet direct voor de standaard oplossing willen gaan en ook bereid zijn om uit hun comfortzone te stappen.

Een identiteit is iets wat de gebruikers moeten kunnen gebruiken. Zeker in een dynamisch evenement als een optreden. Daarom hebben we ervoor gekozen de identiteit op te bouwen als een serie vlaggen met de woorden mag het wat zachter er op. De naam van de band is een ironisch protest en van dat gegeven maken we gebruik. We hebben de band met deze vlaggen gefotografeerd. Dit zorgt voor dynamische beelden die op alle platforms inzetbaar zijn.