Claire PR

Claire PR is een Communicatie/PR Bureau actief in de culturele event scene. Zoals de hele wereld in verandering is, zijn Claire en haar bedrijf ook veranderd. Om deze koerswijziging te communiceren naar de buitenwereld hebben we een rebranding uitgevoerd. De contrastrijke, eigenzinnige uitingen kunnen meebewegen met haar focusgebied aangezien de afbeeldingen eenvoudig naar wens kunnen worden aangepast.

We hebben ervoor gekozen om krachtige foto’s te verzamelen van de klanten van Claire. Op deze manier laten we zien dat het bedrijf een sterke connectie heeft met de klanten. Het logo dat we ontworpen hebben, is op meerdere manieren inzetbaar om teksten te benadrukken of te omlijsten .

logo_Claire-PR-zwart-en-wit claire-visits claire-briefp

Online aanwezigheid

De website is in de vorm van een one-pager gegoten, zodoende is alle informatie die klanten nodig hebben binnen één scroll te vinden. We hebben alle achtergronden in foto’s uitgevoerd zodat direct duidelijk wordt wat voor klanten Claire heeft en de website ook de sfeer krijgt die de klanten van Claire aanspreekt. Tevens is dit een goede manier om klanten te betrekken bij het bedrijf en konden we laten zien dat Claire trots is bij haar klanten betrokken te zijn.

Bekijk de website hier.

Naast de website mocht natuurlijk ook de social media niet achterblijven. Daarom hebben we een bijpassende banner en profielfoto gemaakt voor Facebook en Instagram.

FB-CLAIRE