Linsey Kuijpers fotografie

Linsey is al jaren een goede vriendin en gewaarde collega van ons.(zo heeft ze onze foto op de home-pagina gemaakt) Toen ze behoefte kreeg aan een nieuwe identiteit en website stonden wij natuurlijk te springen om onze tanden erin te zetten en Linsey optimaal te presenteren.

Nu was er een moeilijkheid: Linsey heeft meerdere takken van sport. Aan de ene kant is ze documentair fotograaf en werkt ze aan een verscheidenheid van vrije projecten. Aan de andere kant werkt ze voor opdrachtgevers die haar foto’s commercieel gebruiken. Dit varieert van portretten tot het vastleggen van evenementen.

Omdat het werk van Linsey als fotograaf natuurlijk al aantrekkelijk is hebben we ervoor gekozen om een minimalistische, typografische benadering aan te houden en haar eigen werk als huisstijl beelden te gebruiken.

 

 De splitsing

Uiteindelijk kwamen we er na een aantal gespreken er uit dat we een splitsing maken tussen haar commerciële en eigen geïnitieerde werk. Door de projecten apart te presenteren kunnen potentiële opdrachtgevers kiezen wat ze willen zien maar het is duidelijk dat er nog veel meer gebeurt. Zowel in de identiteit als de website hebben we dit doorgevoerd.

De website

De uitdaging bij het ontwikkelen van een project voor een andere maker is om zo min mogelijk van jezelf te laten zien en zo veel mogelijk van de maker. Dit hebben we als uitgangspunt genomen voor de website. Het werk van Linsey voert altijd de boventoon. Verder hebben we zo min mogelijk stijlelementen gebruikt, zo min mogelijk pagina’s toegevoegd. De home pagina is de binnenkomer en gelijk ook de about pagina. Als je op contact klikt scrollt de pagina naar beneden en kom je bij de footer. Hier staat alle info die je nodig hebt om Linsey te contacteren. Gebruik  je de navigatie niet? Dan verdwijnt deze en blijft alleen de inhoud over.  Het beste is natuurlijk altijd om de site zelf te ervaren. We nodigen je dan ook van harte uit op  linseykuijpers.nl